Lyt til artiklen:

Så mange milliarder tjener John Deere i år

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

Med en ekstraordinær slutspurt i fjerde kvartal bogfører John Deere 15,7 milliarder dollars for perioden. Det er 37 procent over samme periode sidste år.

John Deeres globale salgstal steg med 37 procent i fjerde kvartal og ramte 15,7 milliarder dollars - godt 113 milliarder danske kroner ud fra den aktuelle dollarskurs.

Det fortæller Deere & Company i en fondsbørsmeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dermed rammer den samlede omsætning for finansåret 52,6 milliarder dollars - 378 milliarder danske kroner.

- Deeres stærke præstation for både fjerde kvartal og hele året er en hyldest til vores dedikerede hold af medarbejdere, forhandlere og leverandører over hele verden, siger John C. May, CEO og bestyrelsesformand for Deere & Company i en pressemeddelelse.

- Vi er stolte over deres ekstraordinære indsats for at overkomme problemer med forsyningskæderne, øge fabrikkernes kapacitet og levere produkter til vores kunder, lyder det fra topchefen.

rich-media-2
John C. May, CEO og bestyrelsesformand for Deere & Company. Foto: Deere & Company.

Deere & Company anslår ud fra de ureviderede tal, at driftsresultatet for finansåret lander på mellem 7 og 7,5 milliarder dollars.

Trenden for året fortsætter ind i 2023, lyder forventningerne fra hovedkvarteret i Moline, Illinois, hvor man regner med at lægge en rund dollar-milliard oven i driftsresultatet for i år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Semler Agro-direktør: Vi kommer klart tættest på kunderne fremover

Se også:

Semler Agro-direktør: Vi kommer klart tættest på kunderne fremover

- Deere ser frem til endnu et stærkt år i 2023 baseret på positive grundlæggende landbrugsprodukter og flådedynamikker, såvel som øgede investeringer i infrastruktur. Disse faktorer forventes at støtte en sund efterspørgsel på vores produktportefølje, siger John C. May og peger ind i selskabet forretningsmodel, der sigter efter at gøre sine kunder mere effektive, mere profitable og mere bæredygtige.