Lyt til artiklen:

JH Agros sortiment af mælkeudstyr udvidet

00:00
Hastighed: ???x
04:01

Abonnementsartikel

Salg og servicering af mælkevogne, pasteuriseringsanlæg, køletanke, råmælksudstyr, tørstofmålere, big bag-siloer og andre produkter fra Mosegaarden indgår nu også i JH Agros sortiment til blandt andet mælkeproducenter.

Da JH Agro A/S overtog Mosegårdens Teknikafdeling den 1. september, fik JH Agro med ét slag adskillige nye produkter på hylderne, men har stadig sine egne kendte løsninger.

Mosegårdens teknikafdeling er solgt

Se også:

Mosegårdens teknikafdeling er solgt

Meget af det er netop præsenteret på Eurotier og de danske landmænd kan opleve de mange produkter på Agromek.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men nu indgår Mosegårdens varierede sortiment af mælkefodervogne fra 100 liter til 2000 liter også i JH Agros portefølje sammen med alt tænkeligt udstyr som pumper med dosering, blandeudstyr, varme, pasteurisering og hjultræk.

- Vognene kan dermed udstyres efter den enkelte landmands behov, siger produktchef Lars Bjerre, JH Agro.

Egne vogne

I forvejen havde JH Agro sin egen mælke- og vådfodervogn, som ifølge Lars Bjerre ikke afgørende har ændret form eller udseende gennem de sidste 30 år.

- Den er selvfølgelig forbedret væsentligt i detaljerne, og udviklingen har aldrig stået stille. Derfor er mange forskellige detaljer afprøvet, inden den endelige produktion, siger Lars Bjerre.

rich-media-3
JH Agros mælke og vådfodervogn er gennemtestet i virkeligheden de seneste 30 år og er løbende udviklet i årenes løb. Pressefoto.

Han tilføjer, at JH Agro A/S lægger meget vægt på den daglige funktionalitet og lang holdbarhed. Og efter introduktionen af forskelligt elektrisk udstyr, har der været særligt fokus på at vælge de helt rigtige dele, som gør det muligt at tilbyde et bredt udvalg af holdbart ekstraudstyr til JH Mælkevognen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samles i Holstebro

Lars Bjerre tilføjer, at høj samlekvalitet er en selvfølge, fordi de sikrer lave vedligeholdelsesomkostninger.

- Vi samler selv vognen helt fra bunden hos JH Agro i Holstebro. Desuden har vi et komplet reservedelslager, som kan levere reservedele fra dag til dag. For eksempel mixermotorer, rustfrie understel, som stadig kan leveres til vogne, der har mere end 30 år på bagen, eller den velkendte originale gummihane, der passer til alle de forskellige vogne, der er produceret i tidens løb, siger Lars Bjerre.

Han nævner, at standardstørrelserne på disse vogne er 100, 180 og 280 liter, men at JH Agro altid kan fremstille andre størrelser på bestilling, hvis der ønskes større vogne.

- Ligeledes kan de leveres med en undervogn med hjultræk, fortæller han.

JH Milkcab

En anden type vogn fra JH Ago er JH Milkcab, som foruden at fungere som JH Mælkevognen også kan pasteurisere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er også en kvalitetsvogn. Den produceres hos vores partner i Grækenland og færdigsamles hos JH Agro i Holstebro. Denne vogn er som standard isoleret, har doseringspumpe, arbejdslys og meget mere. Og hvis man vælger denne vogn med pasteurisering, så er selve pasteuriseringsløsningen en væghængt varmeenhed, siger Lars Bjerre.

rich-media-6
JH Milkcab er en mælkevogn, der også kan pasteurisere. Pressefoto.

Han fortæller, at varmeenheden forsyner vognes sider og bund med varmt eller koldt vand, afhængigt af tidspunktet i pasteuriseringsprocessen. Standardstørrelserne i JH Milkcab er fra 200 til 500 liter, og alle kan fås med hjultræk.

JH Specialvogne

Endelig har JH Agro en produktion af JH Specialvogne, som også kan leveres med dosering, blandefunktion og pasteurisering.

- De bygges oftest individuelt efter kundeønsker, og de typiske størrelser er fra 500 til 1250 liter. Desuden har vi i samarbejde med Bobman udviklet en ny 1000 liters mælkevogn med pasteurisering, udfodringspumpe med mere, fortæller Lars Bjerre.

rich-media-7
JH Agro har udviklet denne 1000 liters mælkevogn, som blandt andet også kan pasteurisere, sammen med firmaet Bobman. Pressefoto.

Og for at illustrere bredden i JH Agros sortiment nævner han, at der nu indgår flere andre produkter som tørstofmålere til ensilage, stationære pasteuriseringsanlæg, optøning af råmælk i råmælksposer, bufferkøletanke til framalkningsmælk, Big Bag-siloer og meget mere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Desuden forhandler og servicerer vi fortsat automatiske drikkeautomater fra Förster-Technik. Og vi fører fuldt reservedelslager til Förster-Techniks drikkeautomater samt til GEA, Delaval og Lelys drikkeautomater, tilføjer han.