Lyt til artiklen:

Kubota indvier Nordeuropæisk distributionscenter

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Kompleksiteten på det europæiske marked øges i takt med mere krævende og forskelligartede kundekrav. For at kunne reagere på disse markedspåvirkninger, har Kubota besluttet at opføre et Nordeuropæisk distributionscenter, NEDC. Det skriver Kubota i en pressemeddelelse i forbindelse med åbningen af centeret.

Centeret ligger på havnen i hollandske Alblasserdam, lige ved containerterminalen. Kubota håber at centeret på den måde vil lette import- og eksport af produkter fra Europa, Japan, USA og Indien og dermed distributionen af Kubota-produkter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Derudover forventer virksomheden med det nye Center, der i første omgang vil beskæftige 60 medarbejdere, at strømline sine interne processer og reducere logistik- og driftsomkostningerne.

Kæmpe løft

- Selvom meget af tiden i maskinbranchen lige nu drejer sig om at få allerede solgte maskiner hjem til kunderne der tålmodigt venter, ser vi frem til at NEDC fremadrettet giver et løft i forhold til logistikken omkring maskiner, siger Kristian Refnov, Direktør hos Kubota importøren Nellemann Machinery.

Introduktionen af NEDC kommer til at give en mere fleksibel og hurtigere ordreproces, og vil være en samlefabrik for en større del af det Europæiske marked.

- NEDC kommer til at øge leverancesikkerheden på sigt, selvfølgelig skal vi på den anden side af den globale forsyningskrise, hvorfor det nok også kommer til at tage lidt længere tid inden vi oplever den fulde effekt af NEDC. Men der er ingen tvivl; dette er et meget stort skridt henimod en mere detaljeret tilgang til det Europæiske marked. Så vi er fortrøstningsfulde, slutter Kristian Refnov.

En svær start

Centeret har over 32.000 kvadratmeter gulvplads, og kapacitet til at samle 3.000 enheder årligt. Kubota Corporations præsident, Yuichi Kitao, understregede den betydning, som virksomhedens nye distributionscenter vil have for koncernen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er overbevist om, at NEDC vil spille en nøglerolle i væksten og forbedringen af vores europæiske forretning. Jeg håber, at denne nye facilitet med succes kan bidrage til at gøre Kubota Group til verdens førende brand i branchen og opnå kundetilfredshed gennem fremragende service og drift, sagde Yuichi Kitao.