Lyt til artiklen:

Grovvareselskab sætter ordentlighed på dagsordenen

00:00
Hastighed: ???x
02:26

Overgaard Gods har gennem de seneste år været i rivende udvikling med den nye administrerende direktør Kasper Henricksen i spidsen. Optimering og effektivisering af den samlede drift har været i fokus for direktøren. Det betyder at godset for første gang har fået en strategi, budgetter er blevet finkæmmet, der er blevet ryddet op i eksterne aftaler, og medarbejderstaben er blevet rystet sammen på tværs af afdelingerne. Det skriver Overgaard Gods i en pressemeddelelse.

- I vores nye strategi er ordentlighed et nøgleord, som alle vores arbejdsopgaver skal været gennemsyret af. Vi har optimeret og strømlinet vores forretning ved blandt andet at udvide vores sortiment og øge volumen, vi handler med, fortæller administrerende direktør Kasper Henricksen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De klare linjer i strategien er rodfæstet på tværs af Overgaards Gods' forskellige divisioner også på grovvaredelen, som derfor opruster til årets Agromek.

- At vi er gået fra at være en lille spiller på markedet til at være en etableret aktør i grovvarebranchen skal selvfølgelig også afspejle sig i vores udtryk. Vi har sat ordentlighed i centrum af vores forretning, og derfor skal det selvfølgelig også gøres "ordentligt", når vi tager på årets Agromek. Derfor har vi også gjort meget ud af vores stand i år og stiller op med et stærkt hold af salgskonsulenter, fortæller Kasper Henricksen.

Det nye Overgaard

Godsets grovvareselskab skal for første gang med den nye ledelse på landbrugsmessen Agromek, hvor de glæder sig til at se deres kunder igen. Denne gang med en ny strategi i håndbagagen.

- Vi har haft vores primære fokus i at få ryddet op i gamle aftaler og optimere de allerede eksisterende ressourcer. Udover det har vi etablereret nye forbindelser til afsætning af varer, hvilket har gjort det muligt at vækste mængden af afgrøder, vi kan aftage fra de landmænd, vi samarbejder med, fortæller Jonas Nue Kjeldsen, der er Agrochef hos Overgaard Gods.

Det har betydet, at godset i dag har udvidet deres markedsandel på blandt andet maltbyg, økologi og hestebønner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Agromek er jo et samlingspunkt for branchen og et godt sted for os at møde vores kunder i en lidt anden setting, end den vi går rundt i til daglig. Vores team af salgskonsulenter ser frem til, at vi kan komme med på messen med et visuelt udtryk, der matcher vores identitet. Og så skal vi selvfølgelig have nogle gode snakke med kunder og samarbejdspartnere, siger Jonas Nue Kjeldsen.