Lyt til artiklen:

Maskinfører får medalje for 40 års tjeneste

00:00
Hastighed: ???x
01:05

Abonnementsartikel

Maskinfører

Maskinfører Jørgen Hansen har netop modtaget Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs sølvmedalje, som er en hæderspris for lang og tro tjeneste. Det skriver Landboforeningen Odder-Skanderborg i en pressemeddelelse.

Jørgen Hansen er indstillet til medaljen af sin arbejdsgiver, gårdejer Claus Wiese fra Sophienlund i Skanderborg, medlem af Landboforeningen Odder-Skanderborg, som i sin indstilling skriver:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jørgen er dygtig med sine hænder og går til opgaverne med stor ildhu og ihærdighed. Han har udviklet sig til en meget betroet medarbejder, som man altid kan stole på. Jeg giver ham hermed min bedste anbefaling til at modtage en hæderspris for sin meget loyale indsats gennem årene.

Landboforeningen Odder-Skanderborg er desuden stolte at, at et medlem har medarbejdere, der har lyst til at være ansat i så mange år.

- Vi er afhængige af dygtige og engagerede medarbejdere i erhvervet, og det skal vi gøre os fortjent til, hvilket Sophienlund er et godt eksempel på. Landbruget har været og er stadig i rivende udvikling, som gør det til et spændende erhverv, skriver foreningen.