Lyt til artiklen:

Massey Ferguson snupper Farm Machine pris med 5S

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Abonnementsartikel

Massey Ferguson er stolte af at annoncere, at dens enestående alsidige MF 5S-serie er vinderen af en Farm Machine 2023 Award for traktorer under 120 hk.

Med klassens bedste udsyn og en brancheførende venderadius på fire meter, den smalleste motorhjelm med stejl næse og praktiske funktioner, er MF 5S-serien suveræne læssertraktorer. Med valgfri forakselaffjedring, en høj nyttelast og større liftkapacitet er den også en stærk performer i marken og på vejen, skriver Massey Ferguson i en pressemeddelelse.

- Det er en stor ære at modtage denne prestigefyldte pris, som bedømmes af internationale specialister. Det er en stor præstation for hele Massey Ferguson-teamet, som har designet denne traktor med landmænd, siger Thierry Lhotte, Vice President & Managing Director Massey Ferguson, Europa og Mellemøsten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Denne seneste anerkendelse demonstrerer, hvordan Massey Ferguson sætter standarden i denne vigtige traktorsektor, siger Jérôme Aubrion, Marketing Director Massey Ferguson, Europa og Mellemøsten.

- MF 5S-serien blander de kompakte dimensioner, der kræves af husdyr og blandede landmænd, sammen med fremragende ydeevne, ergonomi og komfort. MF 5S-serien er en ægte arbejdshest til mange formål og tilbyder det rigtige valg af kraft og specifikationer, der passer til alle applikationer. Disse moderne traktorer leverer også ligetil betjening og forbedrede funktioner med lave ejeromkostninger, tilføjer han.

Se mere om Massey Ferguson 5S-serien her:

Godt udsyn og smidighed i populær traktorserie

Se også:

Godt udsyn og smidighed i populær traktorserie