Lyt til artiklen:

Quadtrac vinder Farm Machine 2023-pris

00:00
Hastighed: ???x
01:47

Abonnementsartikel

På SIMA 2022 blev der uddelt Farm Machine 2023-priser, og Case IH Quadtrac vinder kategorien XXL.

Den nyligt introducerede Case IH Quadtrac AFS Connect-serie og udvikling af Quadtrac-leddelt firebæltet traktor, der indeholder trådløs konnektivitets teknologi, har modtaget Farm Machine 2023- prisen for traktorer i kategorien 'XXL' efter at være blevet udvalgt af en jury af internationale journalister, der repræsenterer førende landbrugsmedier i hele Europa, skriver Case IH i en pressemeddelelse.

Tidligere kendt som Machine of the Year-prisen, har den nyligt betitlede Farm Machine Awards anerkendt innovation inden for landbrugsteknik siden 1997. De seneste priser for maskiner, der er tilgængelige for modelåret 2023, blev annonceret på åbningsdagen for SIMA 2022 i Paris. Formålet med prisuddelingerne, siger arrangør og fransk landbrugsmagasin Terre-Net, er at belønne innovationer, der er "de mest innovative og nyttige, og som bringer reel merværdi til gården gennem kvalitet af fremstilling, design og teknologi".

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er glade for, at værdien af den udvikling, der er indarbejdet i den nyeste Quadtrac AFS Connect- serie, er blevet anerkendt på denne måde, siger Mirco Romagnoli, Vice President for Case IH Europe.

- Siden 1997, hvor Quadtrac blev lanceret på det europæiske marked, har Case IH løbende udviklet sit design for at være på forkant med de største landmænd og entreprenører, med fokus på deres behov. Inkorporeringen af AFS Connect-teknologi, som giver dem øjeblikkelig, automatiseret tovejsdataoverførsel mellem traktoren og myCaseIH-onlineportalen - tilgængelig via smartphone eller pc - tager traktorproduktivitet et betydeligt skridt fremad.