sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Værd at vide om fødesystemer

00:00
Hastighed: ???x
01:31

For når først det er på plads - ja så skal du også finde den producent der også kan fremstille den bedste af sin slags. Læs med her og bliv klogere.

Et produkt i rivende udvikling

Hvis der er en form for produktion der har udviklet sig de seneste par år, så er det fremstillinger af fødesystemer og specialmaskiner. For ligesom med så meget andet teknologi, går det pludselig stærkt og vores muligheder bliver blot flere og flere. Det er en fordel både for dem der designer systemer, men også for den virksomhed der skal bruge det i sin produktion. For bedre teknologi giver bedre muligheder, hvilket i sidste ende løfter effektiviteten for begge parter.

Forskellige systemer til forskellige løsninger

Et fødesystem kan se ud på mange forskellige måder, alt afhængigt af hvad det præcist skal bruges til. Det er derfor en god idé at lave en smule research på forhånd og forhøre dig med en fagperson.

Her er en liste over de mest almindelige fødesystemer du typisk kan vælge imellem.

  • Cirkulær-føder: kan ofte leveres i mange forskellige størrelser og selve skålene er enten trappeformede, cylindriske eller koniske.
  • Lineær føder: Fremstilles ofte i længder fra 150 mm. Det er som regel også muligt at få systemet specialfremstillet, så det konkrete behov dækkes bedst muligt.

Der er mange forskellige typer fødesystemer du kan vælge imellem. Og der er ikke noget absolut svar på, hvilket der er det bedste. Det afhænger alt sammen af netop dit behov. Sørg derfor altid for at finde en forhandler, som bygger systemet efter den konkrete opgaves behov. Der er nemlig stor forskel på de forskellige løsninger.