Lyt til artiklen:

Samson lancerer sektionskontrol

00:00
Hastighed: ???x
01:45

Det nye Samson GSC-modul gør det muligt at tilpasse 12 sektioner på hvert enkelt redskab, hvad end det er slæbeslangebomme, sortjordsnedfældere eller græsnedfældere. Det skriver Samson i en pressemeddelelse.

Sektionerne kan styres individuelt og manuelt via joysticket på Slurrymaster 8000, eller automatisk i kombination med et Isobus kompatibelt GPS-system med sektionskontrol.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Systemet giver ifølge Samson en mere præcis udbringning, en højere brugerkomfort og potentielt også et større udbytte. Det skyldes at individuelle sektioner kan hjælpe med at undgå overlap og overdosering.

Alle redskaber

GSC-modulet kan installeres med en enkelt stikforbindelse til Samson PG II Genesis gyllevognen og Slurrymaster 8000. Størrelsen af hver enkelt af de 12 sektioner kan tilpasses, justeres og indstilles i Slurrymaster 8000 sammen med den hardware de specifikke redskab har installeret.

- Vi ønskede at udvikle et system, som gør det muligt for brugerne af vores gyllevogne i Samson PG II Genesis serien at foretage præcis udbringning fra traktorsædet via Slurrymaster 8000 uanset hvilket redskab, de vælger at bruge til udbringningen, siger Niels Hagemann Haubjerg, produktchef for gylleteknologi hos Samson Agro.

GSC-sektionskontrol lanceres og sælges i 2022/23 sæsonen. Systemet er desuden nomineret til en SIMA Innovations Award. Den officielle verdenspremiere finder sted på SIMA messen i Frankrig 6.-10. november 2022.