Lyt til artiklen:

Danskejet kæmpelandbrug opjusterer igen

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Det danskejede kæmpelandbrug FirstFarms opjusterer nu forventningerne til årets resultat. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Indfries de nye forventninger vil resultatet blive selskabets bedste resultat nogensinde. De hidtil udmeldte forventninger løftes med 20 millioner kroner i bunden, og 10 millioner kroner i toppen, således at der nu forventes et resultat af den primære drift på mellem 65 og 95 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et resultat der i så fald vil følge op på det hidtil bedste resultat for selskabet.

FirstFarms præsenterer hidtil bedste regnskab

Se også:

FirstFarms præsenterer hidtil bedste regnskab

Ifølge selskabets administrerende direktør Anders H. Nørgaard skyldes opjusteringen, som er den anden af slagsen i år, at FirstFarms er lykkedes med at styre omkostninger samtidig med gunstige afsætningspriser.

- Vores cirkulære drift og meget høje effektivitet i alle produktioner betyder, at vi har den nødvendige styr på elementerne i værdikæden. Vores forretningsmodel fungerer, hvilket også er en forudsætning for at vi evner at modstå de mange trusler og den usikkerhed markedet og vores omgivende miljø er præget af. Sidst men ikke mindst leverer alle vores medarbejdere et rigtigt godt stykke arbejde. Som følge af det gode resultat belønnes medarbejderne derfor også med udbetaling af en bonus, siger Anders H. Nørgaard.

Tilbage i august opjusterede selskabet også fra spændet 35 til 75 millioner kroner til 45 til 85 millioner kroner. Et spænd der altså nu får endnu et nøk opad.

First Farm opjusterer forventninger til 2022

Se også:

First Farm opjusterer forventninger til 2022