Lyt til artiklen:

Sønderjyske landmænd skal i klimaskole

00:00
Hastighed: ???x
01:16

31. oktober er der klima på skoleskemaet i Skærbæk. Her inviterer Seges Innovation, Forenet Kredit og Nykredit sønderjyske landmænd til en klimadag, hvor de kan blive klogere på klimadagsordenen og lære at sænke deres klimaaftryk med værktøjet ESGreen Tool. Det skriver Seges i en pressemeddelelse.

Klimadagen bliver til i samarbejde med rådgivningsvirksomheden Landbrugsrådgivning Syd. En af oplægsholderne på dagen er Nykredits landbrugsdirektør, Poul Erik Jørgensen, der ser frem til at møde de sønderjyske deltagere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Bæredygtige landbrug er i høj kurs hos kunder, samfund og finansielle partnere. I Nykredit har vi givet et samfundsløfte om, at vi vil bidrage til udviklingen i hele Danmark, og derfor er vi også stolte af vores engagement i landbrugets klimaværktøj ESGreen Tool og klimadage som denne, hvor vi hjælper endnu flere danske landmænd til at lave bæredygtige investeringer på deres bedrifter, siger Poul Erik Jørgensen.

Klimadagen i Skærbæk finder sted 31. oktober kl. 10-15 i Skærbækcentret, Storegade 46, 6780 Skærbæk. Deltagelse i klimadagen er gratis.