Lyt til artiklen:

FBG Medier får ny administrerende direktør

00:00
Hastighed: ???x
02:17

En rejse begyndte for Jørgen Lindhard i 1986, da han havde første arbejdsdag i det mediehus, som i dag hedder FBG Medier A/S - mediehuset bag Maskinbladet. Dengang bestod mediehuset af otte ansatte, som udelukkende beskæftigede sig med en produktportefølje, der omfattede printudgivelser.

Efter 36 år - heraf en årrække som medejer - har Jørgen Lindhard besluttet at fratræde sin stilling efter længere tids overvejelser. Han efterlader et mediehus, der i dag omfatter omkring 40 medarbejdere med en omsætning, hvor størstedelen er baseret på digitale produkter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der skal lyde en stor tak til nuværende som tidligere medarbejdere, kunder, leverandører og samarbejdspartnere, der alle har bidraget til den løbende succes, vi har haft gennem mange år, siger Jørgen Lindhard.

Han er stolt over at give ansvaret for et toptrimmet og moderne mediehus videre til Asger Andersen. Asger Andersen har hidtil været kommerciel direktør i FBG Medier, hvor han har ageret højre hånd samt været nærmeste sparringspartner for Jørgen Lindhard gennem flere år.

- Jeg ser frem til den nye udfordring som administrerende direktør hos FBG Medier. Vi har en fantastisk virksomhed i en spændende branche, hvor udviklingsmulighederne er store. Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen sammen med alle de dygtige medarbejdere, som dagligt gør en forskel for FBG Medier, siger Asger Andersen.

FBG Mediers ejer, Mads Crone Togsverd, har masser af roser at sende efter den afgående direktør.

- Jeg takker Jørgen for det mangeårige samarbejde. Han har udviklet FBG Medier fra udelukkende at udgive på papir til at være det digitale fyrtårn, mediehuset er i dag, siger Mads Crone Togsverd, der indtil i sommer også var bestyrelsesformand for virksomheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FBG-ejeren ser nu frem til den nye mand i spidsen.

- Det har længe været planen, at Asger skulle overtage tøjlerne efter Jørgen. Bestyrelsen og jeg er helt sikre på, at Asger er den rigtige mand til at udvikle FBG Medier endnu mere som digitalt mediehus, slutter Mads Crone Togsverd.

Asger Andersen overtager officielt rollen som administrerende direktør 24. oktober.