Lyt til artiklen:

Trestjernet nyhed i vildrede: Hvor meget softice skal vi have med på Agromek?

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Abonnementsartikel

Stoltheden er enorm hos Mads Birkedal og hans Agro-Bag A/S, der er et af de mindste firmaer i feltet af nyudnævnte Agromek Stars.

Der er mange "første gang" for en iværksætter. For Mads Birkedal, der står bag det nye redskab Agro Bag og virksomheden af samme navn, er det første gang, at han skal forberede en stand til Agromek.

Og det er derfor også første gang, at han skal have en trestjernet Europanyhed med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi glæder os helt vildt til Agromek. De her tre stjerner og anerkendelsen af vores produkt giver virkelig selvtillid, siger en stolt Mads Birkedal.

- Det er en kæmpe anerkendelse for os, at den ide og det produkt, vi har skabt er blevet set og vurderet af fagfolk, der også kan se, at det er en god ide, forklarer Mads Birkedal.

Mere opmærksomhed

Agro Bag systemet er målrettet sikker åbning af bigbags over en gødningsspreder. Den virker i alt sin enkelthed på den måde, at bigbaggens vægt presser den ned over en fjederlastet platform med to rækker knive, der laver et perfekt krydssnit i bunden af posen.

Mads Birkedal har booket en lille stand på Agromek og ser de tre stjerner som en god mulighed for i højere grad at blive bemærket af gæsterne de fire dage i Messecenter Herning.

- Vi er jo en lille bitte bolsjebutik sammenlignet med mange af de store udstillere. Og da vi kun har et eneste produkt, så var det også det ene skud i bøssen, vi havde, siger Mads Birkedal, der nu håber at mange vil søge forbi Agro Bag standen for at se redskabet i virkeligheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er mange, der har set Agro Bag på video og online, men det har meget at sige lige af få lov til at røre og mærke, at det er kram, siger Mads Birkedal, der nu er lidt i vildrede over en vigtig beslutning.

- Jeg ved jo ikke, hvor mange flere, der nu kommer forbi os efter Agro Bag har fået de tre stjerner, så hvor meget softice skal jeg tage med, griner den unge iværksætter.