Forbrugere i Nordirland er af organisationen Safefood blevet opfordret til grundigt at tjekke næringsdeklarationerne for mejerialternativer, da ny undersøgelse, organisationen har foretaget, viser, at deres proteinniveauer er meget lavere sammenlignet med mejeriprodukter baseret på mælk. Safefood er en organisation, der har som formål at fremme bevidstheden om og viden om fødevaresikkerhed og ernæring på den irske ø.

Calciumindholdet i plantebaserede alternativer til ost var også lavere.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.