Abonnementsartikel

Ny undersøgelse fra Irland har vist, at proteinniveauer i plantedrikke er meget lavere sammenlignet med mælk.

Forbrugere i Nordirland er af organisationen Safefood blevet opfordret til grundigt at tjekke næringsdeklarationerne for mejerialternativer, da ny undersøgelse, organisationen har foretaget, viser, at deres proteinniveauer er meget lavere sammenlignet med mejeriprodukter baseret på mælk. Safefood er en organisation, der har som formål at fremme bevidstheden om og viden om fødevaresikkerhed og ernæring på den irske ø.

Calciumindholdet i plantebaserede alternativer til ost var også lavere.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.