Lyt til artiklen:

Dækspecialist har øget kapaciteten på tvillinghjul

00:00
Hastighed: ???x
02:00

De danske landmænd kan se frem til ekstra hurtig levering af tvillinghjul i de 11 mest gængse størrelser, da man hos dækkoncernen NDI Group, der producerer tvillinghjul og specialfælge på virksomhedens egen fabrik i Brørup, har sikret sig et ekstra stort lager af tvillinghjul.

- Vi har i år forsøgt at være på forkant og opbygget et historisk stort lager af tvillinghjul, som vi har liggende klar på lager samt råfælge til hurtig færdigforarbejdning. På den måde forventer vi at kunne tilbyde landmændene en hurtig levering af tvillinghjul her i det sene efterår og tidlige forår, hvor højsæson for levering af fælge begynder at rulle, fortæller salgschef i NDI Groups landbrugsafdeling, Jakob Nannberg Scheel i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dækvirksomheden har siden 1975 haft sin egen produktion af tvillinghjul, da løsningen for alvor vandt frem i det danske landbrug i takt med at traktorerne voksede i størrelse. I juni 2022 blev produktionen udvidet og effektiviseret som følge af en øget efterspørgsel på de danskproducerede fælg i ind- såvel som udland:

Udvidet lagerfaciliteter

- Vi har de seneste år oplevet en kontinuerlig, stigende efterspørgsel på vores landbrugsfælge. Derfor foretog vi henover vinteren og frem til sommeren en gennemgribende renovering, optimering og udvidelse af vores produktionsfaciliteter. Det er baggrunden for, at vi nu har øget kapaciteten til at kunne producere til lager og være endnu bedre på forkant i forhold til højsæsonen, fortæller Jakob Nannberg Scheel og uddyber:

- Udover at vi med lageret af tvillinghjul i de mest gængse størrelser skal kunne tilbyde endnu hurtigere levering er formålet også, at vi samtidig får frigjort kapacitet på fabrikken til at kunne sikre endnu hurtigere leveringstid på vores specialfremstillede fælgløsninger, hvor vi fremstiller produkterne helt efter kundernes behov. På den måde satser vi på at kunne tilbyde landmændene endnu bedre service og tilgængelighed i den kommende indkøbssæson.