Lyt til artiklen:

Valgkampen skudt i gang hos formanden

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Inger Støjberg lagde mandag vejen forbi Søren Søndergaards bedrift ved Vejle. Besøget fandt sted kort tid før den forventede valgudskrivelse og Mette Frederiksens åbningstale, skriver L&F i en pressemeddelelse.

- Vi står på tærsklen til en valgkamp, der tegner til at blive både tæt og meget uforudsigelig. Derfor er det ekstra vigtigt, at vi får gode snakke med alle Folketingets partier. Jeg er rigtig glad for, at Inger vælger at lægge vejen forbi til en snak om dansk landbrug og vores vilkår så kort tid før et valg, siger Søren Søndergaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For Inger Støjberg var det vigtigt at besøge landbrugets formand til en snak om arbejdspladser og vilkår i produktionsdanmark.

- Det er helt afgørende, at danske landmænd har nogle ordentlige vilkår at arbejde ud fra. Det har politikerne på Christiansborg en forpligtigelse til at sikre, for landbruget skal ikke være politisk kastebold i et spil med meningsløse regler, siger Inger Støjberg.

På mødet talte Søren Søndergaard og Inger Støjberg også om de stigende priser på energi, og om landbrugets muligheder for at levere biogas.

- Mange ved, at vi laver fødevarer i verdensklasse, men måske er folk ikke helt så bevidste om, at vi også kan bidrage væsentligt med både energi og kulstoflagering - noget som samfundet og politikerne efterlyser meget netop nu, siger Søren Søndergaard.