Abonnementsartikel

Frilægning er et hit hos Rousthøje Kartoffelcentral. Det gør håndteringen nem, holder kartoffel-kvaliteten oppe og freder pengepungen i forhold til tørring.

Hos Rousthøje Kartoffelcentral er kvalitet af kartoflerne alfa og omega. Derfor frilægger de samtlige af deres 75 hektar kartofler, som får lov til at tørre ude i marken, inden kartoffeloptageren tager dem op.

- Vi har gjort det siden 80'erne, og det er bare noget vi altid vil gøre. Håndteringen er bare nem efterfølgende, for vi skal ikke rigtig gøre så meget for at passe på knoldene, siger Lars Christensen, der er medejer af Rousthøje Kartoffelcentral.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.