Hos Rousthøje Kartoffelcentral er kvalitet af kartoflerne alfa og omega. Derfor frilægger de samtlige af deres 75 hektar kartofler, som får lov til at tørre ude i marken, inden kartoffeloptageren tager dem op.

- Vi har gjort det siden 80'erne, og det er bare noget, vi altid vil gøre. Håndteringen er bare nem efterfølgende, for vi skal ikke rigtig gøre så meget for at passe på knoldene, siger Lars Christensen, der er medejer af Rousthøje Kartoffelcentral.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.