Abonnementsartikel

Med frilægning af læggekartofler opnår man skånsom behandling, bedre skindfasthed og tilmed en væsentlig besparelse på den dyre tørring.

Der er flere gode grunde til at frilægge læggekartofler. Det giver en god tørring, mere skånsom håndtering ved optagning, og som en ekstra bonus kan man spare læssevis af dyrebar el.

Frilægning er gængs procedure for læggekartoffelavlere, og hos Danespo fremhæver produktionschef Kim Madsen en række af de fordele, der gør, at virksomhedens avlere i langt overvejende grad får frilagt kartoflerne, inden de bliver taget op.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.