Lyt til artiklen:

Biologiske bejdsede frø på vej på markedet

00:00
Hastighed: ???x
01:32

Syngenta Seedcare bliver distributør af Bioceres' biologiske løsninger til bejdsede frø globalt.

Etablering af landsigtet R&D-samarbejde for at fremskynde global registrering af eksisterende produkter og fælles udvikling af nye biologiske løsninger.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Sammen vil Syngenta Seedcare og Bioceres udvide det strategiske samarbejde på nøglemarkeder. Udover Brasilien og andre lande i Latinamerika vil Europa være prioriteret af de to virksomheder, skriver Syngenta Seedcare i en pressemeddelelse.

Implementering er betinget af myndighedsgodkendelser.

Syngenta Crop Protection og Syngenta Seeds har en ambition om at hjælpe med at brødføde verden samtidig med at passe på planeten.

Jonathan Brown, Global Head of Syngenta Seedcare siger:

- Aftalen med Bioceres fremmer vores strategi om at give avlerne flere komplementære valg til at håndtere skadedyrsresistens og forbedre afgrødes sundhed. Vi trækker styrker fra vores langvarige forhold til Bioceres og er fuldt ud forpligtet til at give avlerne mere bæredygtige innovationer for yderligere at forbedre frøsundheden, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi stræber efter at forbedre landbrugets bæredygtighed, kvalitet og sikkerhed med videnskab i verdensklasse og innovative løsninger indenfor plantebeskyttelse og frø. Vores teknologier hjælper millioner af landmænd over hele verden med at producere mere ud fra færre ressourcer, skriver Syngenta Seedcare i en pressemeddelelse.