Lyt til artiklen:

Minkavlerne inviterer til valgdebat

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Lyden af valgtrommerne tager til i styrke, og alt tyder på, at der senest skal afholdes valg til Folketinget i oktober 2022.

Kopenhagen Fur og Danske Minkavlere vil derfor inviteret partilederne for de opstillingsberettigede partier til Folketinget til en klassisk partilederrunde i forbindelse med det kommende valg, skriver Kopenhagen Fur i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Minkavl har fyldt meget i den politiske debat i de seneste knap to år, og danner på mange måder bagtæppe for den aktuelle politiske situation og det kommende valg. Vi lægger naturligvis ikke op til, at partilederrundens debat skal handle om mink, men om de helt centrale udfordringer, Danmark står overfor, og som kræver politiske visioner, handling og beslutningskraft, siger Tage Pedersen, formand for Kopenhagen Fur / Danske Minkavlere.

Rammen om debatten er Kopenhagen Furs auktionssal i Glostrup. Den har tidligere været brugt til valgmøder ligesom minkerhvervet også på farmene har tradition for at lægge hus til politisk debat og vælgermøder. Auktionssalen er formet som et amfiteater med plads til 550 personer.

Ambitionen er at skabe en god ramme med erfarne og respekterede moderatorer, som kan facilitere en frugtbar og løsningsorienteret debat - måske, hvis der er interesse - i samarbejde med et eller flere medier, skriver minkavlerne.

Datoen for partilederrunden vil blive fastsat, når valget er udskrevet, og partilederne har sagt ja til invitationen.