Lyt til artiklen:

Farmdroid vælger ny distributør

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Endnu et marked åbner sig for danske Farmdroid. Virksomheden har netop offentliggjort, at IAM Agricultural Machinery bliver distributør af landbrugsrobotterne i Irland og Nordirland.

- IAM Agricultural Machinery ser ud til at blive en god samarbejdspartner for Farmdroid i forhold til at introducere vores automatiske så- og lugerobot i Irland, siger Eddie Bolding Pedersen, Head of Sales & Marketing hos FarmDroid i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med over 60 års erfaring fra landbrug, mens de til stadighed er innovative, så er det et perfekt match for Farmdroid, lyder det fra salgschefen.

Hos IAM Agricultural Machinery er man også begejstrede for det nye samarbejde.

- Farmdroid er den første ægte kommercialliserede autonome robot til landbrug i hele verden, og vi er glade for at samarbejde med dem, siger Pat Kenny, Sales & Business Development Director hos IAM Agricultural Machinery.

Farmdroid blev stiftet i 2018 af brødrene Kristian og Jens Warming. De to brødre fik for et par år siden selskab i ejerkredsen, da stifteren af Universal Robots, Esben Østergaard, via selskabet REInvest Robotics, skød kapital ind i selskabet.

Farmdroid har også lavet distributionsaftaler i Storbritannien, Østrig, Canada, Tyskland, Frankrig, Italien, Litauen, Holland, Polen, Spanien og Schweiz.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den danske distributør er Yding Smedie og Maskiner A/S.