Abonnementsartikel

Ved at hæve fedt- og proteinindholdet i mælken har de britiske mælkeproducenter stor mulighed for at øge deres indkomst og fortjeneste

Forbrugerens valg kan have stor betydning for rentabiliteten af de enkelte malkekvægbedrifter ? hvilket jeg var inde på i artiklen i apriludgaven af Bovilogisk. Der er en forskel på omkring fire pence pr. liter mellem de højeste og laveste kontrakter, hvilket svarer til næsten 40.000 pund for den gennemsnitlige producent i Storbritannien.

Jeg gennemgår regelmæssigt forbrugerens muligheder for mine kunder, og lige så vigtigt er det, at jeg sikrer, at de maksimerer den mælkepris, de kan opnå i deres kontrakt. I tabel 1 er der givet eksempler på prissætningsplaner for smørfedt og protein til forskellige kontrakter.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.