Lyt til artiklen:

Årets Grisekongres byder vanen tro på faglige indlæg og årsmøde

00:00
Hastighed: ???x
01:43

MCH Herning Kongrescenter lægger den 25. og 26. oktober lokaler til, når årets grisekongres finder sted.

Her kan man se til to dage, der byder på årsmøde og indlæg, så man kan få styrket sin faglighed med den nyeste viden og blive endnu klogere på, hvad der rører sig i branchen politisk og fagligt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Seges i en pressemeddelelse.

- Jeg er utrolig glad for, at vi kan slå dørene op til kongressen med alt, hvad dertil hører, og kan samle op på året, der er gået, og se frem mod nye muligheder og udfordringer, der tegner sig ude i horisonten. Og lige netop i år fremlægger vi vision 2050 for den danske griseproduktion, så der er endnu mere grund til at deltage ved året kongres, der naturligvis også giver rig mulighed for at netværke med kolleger i branchen, fortæller Erik Larsen, formand for Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris.

På programmet er der som nævnt faglige indlæg med den nyeste viden og debatter, lige fra situationen i Europa, forudsætninger for den perfekte diegivning, livet efter zink, succes med udenlandsk arbejdskraft, telemedicin i grisestalde, reduktionsplan for PRRS i Danmark, den varme stol, markedssituationen for grise og foder, til fremtidens ustyrlige forbrugere, andelstanken 2.0 og meget mere.

Udover debatter, indlæg og årsmøde kåres også de bedste i dansk griseproduktion for at sætte fokus på det store stykke arbejde, der lægges for dagen i produktionen. Her uddeles priserne Årets Elev, Årets Særlige Indsats og Årets Medarbejder.

Det er også muligt at se en række af de faglige indlæg online.