Lyt til artiklen:

Danish Pig Genetics går på investorjagt: Vil være stærkere globalt

00:00
Hastighed: ???x
01:20

Danish Pig Genetics har siden dannelsen i 2018 udviklet sig genetisk i avlsprogrammet og kommercielt. Nu vil genetikselskabet øge væksten ved at øge fokus på det globale marked.

Det skriver Danish Pig Genetics i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selskabet skriver, at dette kræver kapital, stærke samarbejdspartnere og en stærkere organisation repræsenteret globalt. Derfor har Danish Pig Genetics valgt at igangsætte en proces hvor markedet afsøges for eksterne investorer.

Selskabet har tidligere annonceret, at man har en ambition om at være blandt de førende griseavlsselskaber i verden. Den ambition vil man nu sætte turbo på.

For at sikre at afsøgningen af interesserede investorer har global rækkevidde, samt at processen drives professionelt, har Danish Genetics valgt Deloitte Corporate Finance som samarbejdspartner i processen.

Danish Pig Genetics har i forbindelse med at ovenstående proces igangsættes styrket sin organisation med ansættelse af Jan Gerber som adm. direktør.

- Vi er glade for at Jan Gerber har sagt ja til denne store udfordring og glæder os til samarbejdet, udtaler bestyrelsesformand Steen Bødtker.