Lyt til artiklen:

Landboforening opgraderer i Ringkøbing

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Abonnementsartikel

VL Revision i Ringkøbing har planer om vækst i Ringkøbing-afdelingen. Det begynder med nyansat revisor, der sammen med flere kolleger i fremtiden skal have kontor i virksomhedens nybyggede lokaler.

Det seneste år har VL revision bygget et nyt revisorkontor på Herningvej 5 i Ringkøbing og øget medarbejderstaben, og det er planen, at udviklingen skal fortsætte. Det er også grunden til, at virksomheden pr. 1. august ansatte revisor Nikolai Ladefoged Kristiansen.

- Vestjysk og VL Revision er sat i verden for at gøre gavn for vores nærområde, som er Ringkøbing-Skjern kommune. Vores ambition er derfor at blive i byen og understøtte erhvervslivet i kommunen, og det gør vi blandt andet ved at investere og udvide vores revisionsvirksomhed, lyder det fra René Andresen, der er administrerende direktør i Vestjysk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nyansatte Nikolai Ladefoged Kristiansen er uddannet revisor og har arbejdet ved større revisionsfirmaer i Aarhus de seneste fem år, mens han har læst HD og kandidatuddannelsen i revision på Aarhus Universitet. Han er født og opvokset i Ringkøbing og glæder sig nu over at være vendt hjem til byen igen.

- I VL Revision kommer jeg primært til at arbejde med revision af små og mellemstore selskaber og koncerner, som også er det, jeg har beskæftiget mig med de seneste år, og hvor mine primære kompetencer ligger, siger Nikolai Ladefoged Kristiansen.

rich-media-2
Nikolai Ladefoged Kristiansen er uddannet revisor og har arbejdet ved større revisionsfirmaer i Aarhus de seneste fem år, mens han har læst HD og kandidatuddannelsen i revision på Aarhus Universitet. Pressefoto.