Abonnementsartikel

Hvis alt går efter planen håber Louise Simonsen, Danske Mink, at kunne ringe rundt til avlerne i løbet af efteråret med besked om at indkøbe avlsdyr til sæson 2023.

Foreningen Danske Mink med formand Louise Simonsen kan efter måneders arbejde, hvor foreningen har fremlagt dokumenter, redegørelser og vurderinger samt inviteret forskningschef fra den finske pelsdyravlerforening med til møde i Fødevarestyrelsen den 25. august 2022, nu endelig se lys for enden af tunnelen.

- Vi har nu sikret, at den model, man har vedtaget i Finland, nu tages alvorligt også i Danmark. Således ser det nu ud til, at der meget hurtigt vil kunne komme en plan frem, der forsvarligt tillader minkavl fra 1. januar-2023, men som også i rimeligt omfang tilgodeser minkavlernes situation, så de reelt vil kunne genoptage deres erhverv, siger Louise Simonsen.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.