Lyt til artiklen:

Bobcat viser nyheder frem på Bauma

00:00
Hastighed: ???x
02:29

Abonnementsartikel

Bobcat udstiller blandt andet minigravere og de nyeste teleskoplæssere i R-serien på deres stand på Bauma.

Når amerikanske Bobcat udstiller på entreprenørmessen Bauma til oktober, vil standen blandt andet byde på et omfattende udvalg af de seneste Bobcat-læssere på hjul og bælter.

Derudover følger en række minigravere, inklusiv fire nye tilføjelser i fem- og otte tons-kategorien, de nyeste teleskoplæssere i R-serien samt lette produkter til komprimering og en række nye redskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det oplyser Bobcat i en pressemeddelelse.

- Mange af de produkter, Bobcat udstiller på Bauma, de bliver udstillet for første gang på entreprenørmessen, udtaler formand for Doosan Bobcat EMEA, Gustravo Otero, i meddelelsen og fortsætter:

- I løbet af de sidste tre år har vi ændret markant i vores portefølje, tilføjet nye produktserier, og på Bauma vil vi præsentere endnu flere nye produktkategorier.

Med det nye materiel fra Bobcat følger også det seneste inden for elektrificering, digitalisering, autonomi og gamification.

Ligeledes medbringer Bobcat en håndfuld konceptmaskiner, blandt andet verdens angiveligt første elektriske kompaktlæsser og en finalist ved Bauma Innovation Award.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mest kraftfulde til dato

Den nye S86 R-Series Skid-Steer-læsser og T86 R-Series Compact Track-læsser erstatter de tidligere 700 og 800 M-serie-læssere og fuldender dermed den nuværende række af R-Series-læssere.

Bobcat S86 og T86 leverer en højere motor- og hydraulikydelse og er de mest kraftfulde kompakte læssere, virksomheden nogensinde har bygget.

Det nye ved S86 og T86 er, at begge maskiner for første gang har tre forskellige hjælpeflowudgange. Der er en standard flow-konfiguration, der giver 87 liter i minuttet til applikationer som at læsse, eller hvor der anvendes lavhydrauliske redskaber.

Bobcat tilbyder også to ekstra hydrauliske ydelsesfunktioner ved hjælp af den nye elektroniske fortrængningskontrol (EDC) pumpe: en High Flow-funktion, der giver 138 liter i minuttet og en ny, Super Flow-funktion, der tager hjælpeflowet op på 159 liter i minuttet.

Begge maskiner bruger desuden en velafprøvet Stage V-kompatibel 3,4 l Bobcat-motor, der yder 78 kW (105 HK) ved 2600 o/min.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Entreprenørmessen Bauma 2022 begynder i München mandag 24. oktober og varer frem til søndag 30. oktober.