Lyt til artiklen:

DM i traktortræk bliver en stor dag

00:00
Hastighed: ???x
01:44

DM i traktortræk foregår lørdag den 3. september 2022 i Tjele.

Arrangementet er kulminationen på en sæson, hvor der i løbet af året har været afholdt 34 lokale stævner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Så nu skal Danmarks bedste traktortrækker 2022 kåres.

Til danmarksmesterskabet lægger DLG baner til, og en af hovedsponsoren Asmildkloster Landbrugsskole vil være til stede med en stand på pladsen på Vingevej 70 i Tjele.

- Det er traktortrækket i sig selv og så selvfølgelig det sociale fællesskab, folk skal glæde sig til, siger Jeppe Nielsen fra LandboUngdoms Region Viborg, som er tovholder på projekt DM i traktortræk.

- Der har været stor gejst fra folk, og det er kulminationen på alt det, de lokale traktortræk har gået ud på hele året. Alt hvad folk har kæmpet for at kvalificere sig til, det sker på den dag til DM, siger Jeppe Nielsen.

Også sponsorerne ser frem til den store dag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er lokalt med ekstra gas på, når det er DM. Og så elsker vi at støtte op om de unge menneskers arbejde. Det, synes jeg, er fantastisk, siger Carsten Sørensen, som er indehaver af Sørensen og Lynggaard A/S, der også er en af hovedsponsorerne.

Lars Mogensen, som er souchef hos Asmildkloster Landbrugsskole, der også er hovedsponsor i år, var begejstret, da han blev kontaktet af LandboUngdom.

- Da LandboUngdom kom og spurgte, om vi ville være sponsor, krævede det kun et halvt sekunds betænkningstid - det ville vi selvfølgelig rigtig gerne. Vi synes, LandboUngdom er noget helt unikt. Det er nogle rigtig gæve mennesker, der gør et kæmpestort stykke frivilligt arbejde, siger Lars Mogensen.