sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Styrk samarbejdet mellem medarbejdere med teambuilding

00:00
Hastighed: ???x
02:55

Abonnementsartikel

Det er ingen hemmelighed, at et godt arbejdsmiljø er med til at øge medarbejdertilfredsheden og den generelle følelse af at være tilpas på arbejdspladsen

Det er noget af det, I som arbejdsplads har mulighed for at styrke blandt jeres medarbejdere. Vi har herunder forsøgt at give jer et par eksempler på, hvordan teambuilding kan være med til at styrke samarbejdet mellem jeres medarbejdere og kollegaer.

Det er først og fremmest vigtigt at huske på, at samarbejde i mange tilfælde har en indflydelse på fagligheden og produktiviteten blandt medarbejderne. Her kan et styrket fællesskab være med til at gør hverdagen nemmere og mere effektiv blandt alle i virksomheden - og derfor er det så god en idé med teambuilding i ny og næ.

Få koblet en eventkoordinator på opgaven

I har arbejdsgange, I er vant til at følge, og I ved garanteret, hvordan jeres styrker er fordelt hver især. Men hvad sker der, når I kommer ud i en lidt uvant og ukendt situation? Det er ikke sikkert, I har været i en situation, hvor I er blevet klogere på det - men det kan I måske komme.

Det kan godt være svært at få planlagt det perfekte arrangement, og der er ikke to virksomheder, der er ens - og dermed heller ingen arrangementer, der er det. En eventkoordinator kan hjælpe jer med at få skabt det perfekte arrangement med teambuilding i virksomheden, hvor alle forhåbentlig får noget ud af det. Og der er rigtig mange forskellige former for teambuilding - måske også mange flere, end du lige har tænkt på før.

Mange associerer automatisk ordet teambuilding med linegang og forskellige strategiske øvelser udendørs. Det er også et klassisk format, men der er mange andre muligheder også - og det er måske noget af det, en eventkoordinator kan hjælpe jer med at blive klogere på. Det kommer an på, hvilke ønsker I har som virksomhed, hvor mange mennesker det drejer sig om, og hvad I ønsker at opnå. Det er nogle af de ting, I med garanti vil finde vigtigt.

Forskellige slags teambuilding

Som nævnt ovenfor er der rigtig mange forskellige former for teambuilding, og I kan finde lokaliteter i hele landet. Ligeledes kan man også bygge selve arrangementerne op forskelligt. For er der egentlig tale om en firmafest med et tvist, eller handler det om, at I skal have planlagt en hel tur, hvor virksomheden er afsted sammen? Det er forskellige ting, I kan overveje.

Teambuilding behøver ikke være lig med at opfinde den dybe tallerken. Nogle gange handler det bare om, at der er nogle, der udvælger forskellige aktiviteter og et sted, det hele skal foregå. Det er blandt andet det, jeres eventkoordinator kan hjælp jer med.

I nærområdet eller væk fra det kendte?

Når I planlægger jeres event, kan I ønske, om det skal foregå lige i baghaven, så det er let tilgængeligt for alle medarbejderne, eller om I hellere vil gøre det til en lidt anderledes oplevelse og lade turen gå et andet sted hen. På den måde kan I komme væk fra de vante rammer og få oplevet noget, der er ud af boksen i forhold til det, I er vant til at arbejde med - hvad enten det er et andet sted i landet eller en rejse til udlandet.