Lyt til artiklen:

Claas fejrer 25 års serieproduktion af XERION

00:00
Hastighed: ???x
01:18

Abonnementsartikel

Med lanceringen af XERION satte Claas for 25 år siden nye standarder med hensyn til multifunktionalitet og alsidighed i traktorer med høje hestekræfter.

Claas fejrer jubilæet sammen med salgspartnere og kunder med et begrænset specialoplag af XEXION.

Året 1997 markerede ikke kun en milepæl inden for traktorudvikling, men også for Claas. Med den allerede fire år tidligere præsenterede XERION 2500 er både den hidtil mest alsidige højhestekræfter og den første traktor siden "Huckepack" redskabsbæreren tilføjet til Claas produktsortiment, skriver Claas i en pressemeddelelse.

Efter mere end 20 års udvikling etablerede den første produktionsklare XERION med en Caterpillar sekscylindret motor, 250 hk og HM08 trinløs transmission fra Claas et nyt produktsegment.

I anledning af jubilæet producerer Claas en begrænset specialudgave med retro-look til kernemarkederne i XERION, baseret på farveskemaet fra den første XERION 2500 fra 1997.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den begrænsede udgave vil blive udstillet på messer og vil være eksklusivt tilgængelig for loyale XERION-kunder. Derudover vil alle XERION bygget mellem august 2022 og august 2023 modtage et jubilæumsmærkat til kabinedøren.