Lyt til artiklen:

DLG indvier nye faciliteter i Vrå

00:00
Hastighed: ???x
01:40

DLG's kunder og ejere i Nordjylland får nu glæde af en større kapacitet på lokationen i Vrå. Fabrikken, hvor der produceres grisefoder, er blevet moderniseret med nye siloer, en ny kornhal, et nyt påslag og forbedrede interne transportveje.

Det skriver DLG i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udvidelsen øger DLG's kornkapacitet i Vendsyssel og reducerer samtidig transporten af korn til fabrikken. I alt har fabrikken i Vrå nu opnået en kapacitet på 28.000 tons mod 12.000 inden udvidelsen.

- Selvom en stor del af DLG's forrentning foregår i udlandet, så er det i Danmark, vi har vores rødder og ejere. Derfor er hjemmemarkedet også vigtigt for os - det er en prioritering at udvikle og investere i vores danske grovvareforretning. Moderniseringen af fabrikken i Vrå øger lønsomheden og bæredygtigheden i produktionen, hvilket medvirker til, at vi fortsat skaber værdi for vores danske kunder og ejere, fortæller Bøje Kjær, vicekoncerndirektør for DLG Supply, som også vil være til stede ved indvielsen.

DLG har arrangeret en indvielse af de nye faciliteter. Arrangementet finder sted den 5. august begynder kl. 12, hvor besøgende har mulighed for at få sig en fadøl og en pølse fra pølsevognen. Efterfølgende bliver der holdt taler, og folketingsmedlem Per Larsen fra Det Konservative Folkeparti klipper snoren til de nye faciliteter. Der er selvfølgelig også mulighed for at få en rundvisning, hvor interesserede kan se det færdige byggeri helt tæt på.