Lyt til artiklen:

Bvl opdaterer app med lagerstyringsfunktion

00:00
Hastighed: ???x
02:21

V-Connect Dairy Feeder fra Bvl opdateres med en funktion til optimal lagerstyring.

Det skriver Bvl i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opdateringen skal give brugeren et overblik over foderlager og forbrug samt information om, hvor længe fodermidler stadig vil være tilgængelige for den aktuelle foder foderrecept. Med farvekoder viser systemet behovet for akut opfyldning direkte i oversigten. Det informerer også brugeren om de aktuelle købspriser og prishistorik.

Bvl-foderstyringssystemet giver også mulighed for beregning af foderomsætningseffektiviteten og indkomsten efter foderomkostningerne. Disse tal skal bidrage til at give overblik over omkostningseffektiviteten på bedriften, dyrenes sundhed og fodring. V-Connect Dairy Feeder registrerer både fodermængder og resterende foder for at beregne dyrenes faktiske daglige tørstofindtag og dermed omkostninger og indtjening i kombination med malkekapaciteten.

Dette sker automatisk under fodringen, hvilket letter analyse af bedriftens handlinger.

Matrixrapporten, en ny type rapport i Excel, giver driftslederen mulighed for at filtrere og analysere de specifikke driftstal for bedriften, såsom foderforbrug pr. dyregruppe eller foderomkostninger for samlet foderforbrug over en given periode. Dette giver brugeren mulighed for individuelt at sammensætte de vigtigste data for bedriften.

En anden teknisk funktion ved V-Connect Dairy Feeder er premix-funktionen som er en underfunktion til håndtering af rationer. Premix tilsættes foderrationen som en separat komponent. Det særlige ved denne funktion i fodersoftwaren til V-Connect Dairy Feeder er, at en korrekt dokumentation af de enkelte premix-komponenter i lagerstyring og omkostningsregnskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

V-Connect har et direkte interface til managementsystemet fra firmaet Foodjan og dermed til systemets mange analysefunktioner. Det er ifølge BVL meget brugervenligt, og giver dermed brugerne en digital foderstyring med hurtigt datanetværk.

Dairy Feeder-boksen, der er installeret på fuldfodervognen, har et digitalt display med en god opløsning, der kan sammenlignes med en simpel additionsskala. Det sikrer, at det er muligt at betjene Dairy Feeder-systemet uden internetadgang eller brug af app'en i særlige situationer ved eksempelvs sygefravær eller ferie.