Lyt til artiklen:

Danbred etablerer datterselskab i Canada

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Danbred etablerer et datterselskab under navnet Danbred Canada i Canada i samarbejde med det canadiske avlsselskab, Alliance Genetics Canada.

Det skriver det danske avlsselskab i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samarbejdet mellem de to genetikselskaber giver de canadiske griseproducenter lokal adgang til Danbreds avlsmotor.

I meddelelsen skriver Danbred, at det strategiske skridt har været undervejs i nogle måneder og stemmer godt overens med selskabets ambition om at komme endnu tættere på griseproducenter overalt i verden ved at øge den lokale tilstedeværelse på alle relevante markeder.

Partnerskabet mellem de to selskaber skal styrke Danbred Canadas position på markedet lige fra starten. Alliance Genetics Canada bliver en del af Danbreds avlssystem:

- Vores fokus er altid på, hvordan vi kan forbedre det produkt, vi leverer til vores kunder, og dette partnerskab er lige præcis, hvad vi havde brug for til at tage vores lokale ekspertise det næste skridt videre, fortæller Dave Vandenbroek, CEO i Danbred Canada.

Samarbejdet med Alliance Genetics Canada, der allerede har en etableret kundebase, skal give det nye selskab et forspring på markedet, da der kan bygges oven på flere års arbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lasse Bjørn Jensen, Regional Sales Manager of the Americas i Danbred, mener, at de to selskaber er et godt match.

- Vi er meget begejstrede for dette partnerskab. Det var faktisk meget nemt at blive enige om et samarbejde med Alliance Genetics Canada, da vi deler de samme værdier, eksempelvis at sikre den største økonomiske fortjeneste for griseproducenterne samt et stærkt fokus på høj sundhed og biosikkerhed, siger han.