Lyt til artiklen:

Ny direktør på plads i Agri Nord

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Abonnementsartikel

Agri Nord har ansat Laury Kristoffersen som ny administrerende direktør med tiltrædelse den 1. september 2022. Samtidig udpeges Anders B. Hummelmose til vicedirektør.

Fra 1. september tiltræder Laury Kristoffersen som ny administrerende direktør i Agri Nord.

Det skriver Agri Nord i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Laury Kristoffersen kommer med ledelseserfaringer på direktørniveau fra Alm Brand, hvor han i en årrække har været regionsdirektør med ansvar for forsikring, bank og pension i det nordjyske. I samme periode løftede Laury ansvaret for landbrugsdistributionen på tværs af landet. De sidste tre år har Laury arbejdet ud fra København med direktøransvar indenfor digitalisering, mægler-salg og sales excellence.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde på at sikre et stærkt nordjysk landbrug - også ind i fremtiden. Jeg ser mange muligheder indenfor Agri Nords virkeområde og ser frem til at møde medlemmer, kunder og medarbejdere, siger den nye direktør.

rich-media-2
Laury Kristoffersen bor i Aalborg, er gift med Kristina og har tre voksne [br]børn. Pressefoto

Bestyrelsesformand Carl Christian Pedersen er tilfreds med udpegelsen af den nye direktør.

- Bestyrelsen har lagt vægt på, at den nye direktør har opbygget en solid viden om og passion for dansk landbrug. Vi ser Laury Kristoffersen som den person, der kan bringe Agri Nord videre som en solid forening og forretning, siger Carl Christian Pedersen og tilføjer:

- Samtidig er det besluttet at styrke det øverste ledelseslag og Anders B. Hummelmose udnævnes til vicedirektør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anders B. Hummelmose er i dag CFO og konstitueret direktør og tiltræder ligeledes 1. september. Anders B. Hummelmose har i 11 år varetaget økonomien i Agri Nord og tillige været frontløber på udviklingen af digitale værktøjer til brug i landbrugsrådgivningen på tværs i landet. Anders har stor indsigt i forretningen samt i samarbejdet indenfor DLBR.

rich-media-4
Anders B. Hummelmose har i 11 år varetaget økonomien[br] i Agri Nord. Pressefoto

- Bestyrelsen i Agri Nord ser det ny makkerpar som en styrkelse af det solide fundament, vi hviler på. Strategisk har vi det lange sigte på Agri Nord som en selvstændig og stærk landboforening, der er til gavn for Dansk Landbrug og især tager vare om den enkelte landmand. Det gælder faglig rådgivning og politisk opbakning i det at være landmand i et mere og mere kompliceret erhverv, siger Carl Christian Pedersen.

Agri Nords tidligere direktør, Kim Koch, fratrådte stillingen med omgående virkning tilbage i april på grund af økonomiske uregelmæssigheder.