Abonnementsartikel

Stiesdal står i front for projekt, der modtager 124 millioner kroner til at videreudvikle pyrolyseteknologi og etablere det første anlæg i kommerciel skala, og herefter vil mange flere følge. Direktør forestiller sig, at landmænd går sammen om anlæggene og om at iværksætte levering af biomasse.

Til maj næste år kan det første pyrolyseanlæg i kommerciel skala stå klar på dansk grund. Og kort herefter skal de næste etableres.

Det er i hvert fald ambitionen hos Stiesdal, som sammen med en række projektpartnere har modtaget 124 millioner kroner til at videreudvikle pyrolyseteknologien. Stiesdal har dermed sikret sig langt over halvdelen af de lige knap 200 millioner kroner, Pyrolysepuljen uddelte, og størstedelen af støttebeløbet går til etablering af det nye pyrolyseanlæg.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.