Lyt til artiklen:

Danskertræf i Skåne

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Abonnementsartikel

Mange danske udstillere står klar på den store svenske messe Borgeby Fältdagar, som åbner indgangene onsdag morgen til to dage med udstilling plus mark- og maskindemonstrationer.

BORGEBY FÄLTDAGAR: På Svenske Borgfeby Fältdager er mange danske udstillere klar til at tage imod messens mange svenske gæster - men flere af de danske udstillere venter også mange danskere fra især det østdanske område.

- Der pelejer også at være arrangeret busture for interesserede danskere fra Jylland - både fra syd og nord, fortæller flere af de danske udstillere, som tirsdag har travlt med at stille op og forberede åbningen onsdag morgen.

I centrum af messen er der en mængde forsøgs- og demonstrationsparceller med mange forskellige afgrøder, sorter og blandinger. Og der vises resultatet af forskellige behandlinger.

Rundt om er der en udstilling, som spænder vidt lige fra markmaskiner til staldindretning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Og det hele omkranses af arealer, hvor kørende maskiner demonstrerer, deres arbejde.

Det er denne unikke kombination, som normalt tiltrækker en snes tusinde besøgende. Seneste udgave af Borgeby Fältdagar fandt sted i 2019, hvor 19.650 gæstede messen. I både 2020 og 2021 måtte messen aflyses på grund af corona-situationen.

Men i år er alle sejl sat til et storslået comeback til den anerkendte messe, og rundt om på pladsen var der tirsdag travlhed med at køre maskiner på plads og pudse dem en sidste gang, inden publikum strømmer til onsdag og torsdag i denne uge.

De sidste telte blev rejst, blomsterdekorationer blev arrangeret, toiletvogne stillet op, og en masse andre forberedelse blev gjort for at blive helt klar til at tage imod de ventede 20.000 gæster.

Få et indtryk af forberedelserne ved at bladre igennem de mange billeder, som vises i et galleri øverst i denne artikel.