Lyt til artiklen:

Nyt samarbejde med fokus på salg af landbrugsejendomme ved Frederikssund

00:00
Hastighed: ???x
02:25

Abonnementsartikel

Et samarbejde mellem EDC Poul Erik Bech i Frederikssund og EDC Landbrug Poul Erik Bech skal gøre førstnævnte stærkere indenfor salg af landbrugsejendomme i området.

EDC Poul Erik Bech i Frederikssund og EDC Landbrug Poul Erik Bech har indgået samarbejde om salg af landbrugsejendomme på egnen.

Det skriver ejendomsmæglerfirmaet i en pressemeddelelse.

Claus Lund Pedersen, partner og daglig leder af EDC Poul Erik Bech i Frederikssund, er meget optimistisk om samarbejdet.

- Vi har i forvejen god succes med salg af de mere lystbetonede landbrugsejendomme, som typisk er i kategorien fritidslandbrug og lystejendomme med op til 10 hektar jord. Vi dækker naturligvis hele Frederikssund Kommune og nærmeste opland, hvor der findes mange spændende landbrugsejendomme i alle størrelser, prisklasser og kategorier. Vi ser nu frem til at kunne servicere de noget større handler om fx produktionslandbrugene ligesom større fokus på området forhåbentlig også vil bidrage til øget handel med de mindre landbrugsejendomme, siger han

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Ved de store landbrugshandler ser vi bl.a. at landmanden køber ejendommen pga. jorden og efterfølgende sælger bygninger med et par hektarer videre. For at kunne yde en endnu bedre kundeservice i alle landbrugshandler har vi valgt at indgå i et tæt samarbejde med EDC Landbrug Poul Erik Bech, hvor landbrugschef Frank Poll har stor viden om netop landbrugsejendomme. Vi tror på, at vi ved dette samarbejde får styrket vores samlede position i området som Danmarks foretrukne ejendomsmægler, også ved at vi nu på landbrugsdelen har en superprofessionel indgangsvinkel til tingene.

Specialiseret landbrugsviden

EDC Landbrug Poul Erik Bech blev oprettet som en dedikeret landbrugsafdeling i Danmarks største mæglervirksomhed i midten af 2019, og det har allerede vist sig, at tiden frem til nu til fulde har indfriet forventningen om, at der er plads til den specialiserede afdeling som erhvervsmæglere på landbrugsmarkedet.

- I EDC Landbrug Poul Erik Bech arbejder vi med alle former for landbrugsejendomme, såsom kvæggårde, planteavlsgårde, skovejendomme, svinegårde, godser, herregårde m.v. Et indgående lokalkendskab i kombination med viden om salg og værdiansættelse af landbrug, gør en stor forskel på markedet for salg af landbrugsejendomme.

- Vi ser i landbrugsafdelingen med stor tilfredshed tilbage på tiden fra opstart til nu, hvor der opleves en stor interesse for landbrugsejendomme, siger Frank Poll, partner og landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech.