Lyt til artiklen:

Farmbrella vil udvide: Går efter nye investorer

00:00
Hastighed: ???x
01:59

Abonnementsartikel

I jagten på yderligere vækst går vidensnetværket Farmbrella nu ind i en tredje investeringsrunde.

Farmbrella Group er efter to års vækst i fuld gang med at realisere målet om at blive et videnscenter og netværk for ejerledere og virksomheder i agrosektoren, og nu ser direktør Christina Yding Hahn Elgaard frem mod Aarhus-virksomhedens tredje investeringsrunde.

Det skriver Farmbrella i en pressemeddelelse.

- Vi skal have et nyt hold af investorer med, og det bliver sidste gang, vi henter private investorer ind, og derefter er det fonde og venture capital, der skal være med til at skalere væksten i Farmbrella Group, siger Christina Yding Hahn Elgaard.

Siden 2020 har 20 investorer skudt omkring 4 millioner kroner ind i udviklingen af Farmbrella Group. Penge, der bliver brugt på at udvikle kunstig intelligens, til udvikling af en Software as a Service platform samtidig med at medlemsbasen er vækstet markant.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hos Farmbrella vil man sætte yderligere skub i vidensdelingen og forretningsmulighederne i agrosektoren ved at tilbyde adgang til branchens første community-platform baseret på kunstig intelligens.

- Vi vil hjælpe ejerledere og virksomheder med at få succes med deres forretning og deres personlige udvikling. Vi samler ganske enkelt agrosektorens aktører og hjælper dem med at tage datadrevne og ambitiøse beslutninger, fortæller Christina Yding Hahn Elgaard.

Ifølge direktøren er ambitionen at skabe nye netværk, der gør det muligt for virksomheder og ledere at co-create med andre for at skabe fremtidens innovative løsninger til landbruget verden over, og det erklærede mål for Farmbrella Group er at ruste landbruget til fremtiden.

Farmbrella har af Innovationsfonden fået tildelt penge til udvikling af machine learning til at skabe netværk på tværs af hele agrosektoren.

- Vi skal bygge videre på det udviklingsarbejde, vi allerede har sat igang, men vi er blevet mere ambitiøse, for hvor vi oprindeligt blot ville matche bestyrelser med bestyrelsesmedlemmer, er målet nu at automatisere matching af profiler på tværs af hele agrosektoren, forklarer Christina Yding Hahn Elgaard .