Lyt til artiklen:

Hardis svar på præcis plantebeskyttelse

00:00
Hastighed: ???x
01:15

Abonnementsartikel

På Landsskuet viser Farmas Hardis Aeon Centuraline, der kan sno sig stabilt med sporfølgning.

LANDSSKUETS NYHEDSPRIS: Hardi fremhæver, at Aeon Centuraline præstere perfekt sporfølgning med sit unikke ComfortTrack hjulstyring, fuld affjedring og et fuldt fjernbetjent væskesystem. Kombiner dette med hurtig regulering af væske, bomcirkulation under tryk og et ekstraordinært bomstyringssystem, og resultatet er en enestående bomstabilitet samt sprøjtepræcision og afdriftskontrol - hvilket betyder reelle besparelser for planteavleren.

Hardis lange design af sprøjten har givet et lavt tyngdepunkt og bedre affjedring, som sammen med det unikke ComfortTrack-hjulstyring giver stabilitet og begrænser afgrødeskader.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aeon-sprøjten er blandt andet bygget til højhastighedssprøjtning med over 20 kilometer i timen, og med sin Twin Force-bom har sprøjten derfor en meget stor kapacitet.

Delta Force eller Twin Force er de to bom-valg på Aeon sprøjten, der kan vælges. De har en arbejdsbredde mellem 24 og 39 meter.

Hjertet af Aeon-sprøjten er SmartCom-systemet, der hjælper med at samle og dele data fra sprøjten til skyen. Der kan køres efter markkort, GPS, og data giver nemmere service og fejlsøgning.