Lyt til artiklen:

Deutz-Fahr melder klar til Agromek

00:00
Hastighed: ???x
01:57

Den danske importør af Deutz-Fahr, og de danske forhandlere melder nu også deres ankomst til Agromek.

- Vi er i fuld gang med at sikre Deutz-Fahr den markedsandel i Danmark, som mærket fortjener, og derfor er det vigtigt for os at møde så mange kunder som overhovedet muligt og få en snak om vores traktorer, siger Thomas Mortensen fra Moni Worldwide, der står bag Deutz-Fahr i Danmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Deutz-Fahr har de seneste par år levet en lidt omtumlet tilværelse på det danske marked. Først opsagde Deutz-Fahr samarbejdet med H.C. Petersen & Co.'s Eftf. for så vidt angår det danske marked. Så stod producenten selv for salgsarbejdet i en kort periode, inden man igen ændrede strategi og fik en ny importør.

Siden begyndelsen af 2022 har Moni Worldwide stået bag Deutz-Fahr i Danmark som importør, mens otte uafhængige lokale forhandlere tager sig af al udadvendt aktivitet. Det er da også forhandlerne, der kommer til at bemande standen i Herning.

- Hele vores koncept er bygget op omkring en minimal organisation i importørleddet, mens forhandlerne tager sig af al kundekontakt, salg, service osv., fortæller Thomas Mortensen.

- Det er forhandlerne, der kender kunderne, handler med dem og servicerer dem til dagligt, så det er selvfølgelig også dem, kunderne helst vil møde på Agromek. Hvem ved, måske bliver min rolle bare at lave kaffe deroppe?

Deutz-Fahr markedsfører på globalt niveau både traktorer, mejetærskere og flere redskabslinjer, men i Danmark handler det lige nu mest om traktorer, og det kommer til at afspejle sig på standen i Herning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kommer med de nyeste Deutz-Fahr traktorer med masser af udstyr, så alle kan få lejlighed til at se nærmere på, hvad vi kan tilbyde og til hvilke priser, lover Thomas Mortensen.