Lyt til artiklen:

Minigraver kører på strøm fra stikkontakten

00:00
Hastighed: ???x
01:29

LANDSSKUETS NYHEDSPRIS: Chargeur Plus er navnet på en ny, elektrisk minigraver, der ifølge den danske importør Overby Export er ideel til graveopgaver inden døre, fordi den kan komme ind gennem almindelige døre med en bredde på kun 72 centimeter, og der er ingen problemer med udstødningsgasser, fordi den blot skal tilsluttes en 230 volt stikkontakt.

Med en totalvægt på under 450 kg kan den medbringes på en almindelig håndværkertrailer eller være i en varevogn. Og med sine små dimensioner kan den stå på en Euro-palle, så den er nem at håndtere under transport.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den leveres som standard med 30 centimeter graveskovl, og kan udstyres med ekstra hydraulikudtag, hydraulisk pælebor med videre, og et dozerbladet foran er med til at sikre dens alsidighed.

Målgruppen er bred, men de er ifølge den danske importør oplagte til den grønne sektor, håndværksmestre, landmænd og gør-det-selv-folket.

Den eldrevne minigraver indgår i en serie af Chargeur Plus-maskiner, som er fransk-producerede minigravere, -læssere og -dumpere, der i Danmark forhandles af Overby Export Consulting. De er meget enkle i opbygningen, kan komme til på trange steder og kan transporteres på en almindelig håndværkertrailer.