Lyt til artiklen:

Stærkere radrenser med ændret sideforskydning

00:00
Hastighed: ???x
01:56

LANDSSKUETS NYHEDSPRIS: Den nye Thyregod TRV 2.0 HD bygger på kendt teknologi, men er gennemgribende forstærket på stort set alle områder. Den er som standard udstyret med et avanceret og integreret sideskift, så man nu kan køre over tre rækker majs på en opdateret og 43 procent stærkere version af den velkendte Thyregod TRV-renser med eller uden kameraudstyr. Desuden har lejerne i TRV 2.0 HD's stabilisator-skiver fået 70 procent større bæreevne.

Selve teknikken omkring den løbende sideforskydning via kameraerne er ændret, så bommene nærmest glider sideværts via nogle meget kraftige aksler, hvilket resulterer i langt større robusthed under arbejdets udførelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Row shift er standard

Som standard har den nye Thyregod TRV 2.0 HD indbygget såkaldt row shift, der muliggør en sideforskydning af rammen med 37,5 centimeter i forhold til kørselsretningen, så man kan køre over tre rækker med 2,25 centimeter hjulafstand på traktoren, hvilket matcher de fleste traktorers sprøjteopsætning. Det giver god kørekomfort under arbejdet og større fleksibilitet, når én traktor kan løse flere jobs.

Selvom det er majsdyrkernes ønske om at kunne skræve over tre rækker med 75 centimeter rækkeafstand, der har været den direkte årsag til udviklingen af Thyregod TRV 2.0 HD, så vil den gennemgribende forstærkning af hele basismaskinen også være en fordel for stort set alle andre brugere. For eksempel vil den stærke opbygning også være en fordel for roedyrkere, der kører med flere renseenheder og derved større modstand fra jorden.

Den nye model produceres op til ni meters arbejdsbredde.