Lyt til artiklen:

Sol over sønderjysk dyrskue

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Det var nemt at se på de tilstrømmende besøgende hos Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa, at arrangørerne i år også har lagt vægt på arrangementer for børn.

Et væld af unge dyrskueentusiaster dukkede op fra morgenstunden for at deltage i den 61. udgave af det traditionsrige dyrskue.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Solen fandt hurtigt vej gennem skyerne, og en decideret sommerdag bød velkommen til de 150 udstillere, der i hele weekenden disker op med at fra traditionelle maskiner til energirigtige varmepumper og ikke mindst masser af aktiviteter for de helt unge.

Efter en pause på to år kan arrangørerne se frem til et dyrskue, hvor det i hvert tilfælde ikke er vejret, som holder besøgstallet nede.

Glad udstiller

Én af de udstillere, som i den grad glæder sig til et gensyn med Det Sønderjyske Fællesdyrskue, er virksomheden J-Maskiner i Rødekro.

- Vi er med igen, for fællesdyrskuet er virkelig et af de steder, hvor der er mulighed for både at møde eksisterende kunder - men også få kontakt til kunder, vi ikke tidligere har handlet med. Det er særligt minigravemaskiner samt minilæssere, som vi har fokus på, fortæller Kim Jensen, der er sælger hos J-Maskiner, der blandt andet er importør af det store kinesiske mærke XCMD med et bredt udvalg af eksempelvis gravemaskiner.

Det Sønderjyske Fællesdyrskue løber af stablen i dag den 3. juni og lørdag den 4. juni.

rich-media-3
Foto: Kasper Nielsen.