Lyt til artiklen:

Mollerup Mølle udnævner ny direktør

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Poul Claudio Pelsens arbejdsområde bliver hovedsageligt korn, råvarer og selskabets overordnede risikostyring, skriver Mollerup Mølle i en pressemeddelelse.

Poul Claudio Pelsen kom til Mollerup Mølle i efteråret og havde forinden haft hele sin karriere i korn- og foderstofbranchen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ønsket bag hans tiltrædelse var, at han skulle medvirke til, at Mollerup Mølle får en bedre position på markedet for opkøb af markafgrøder som et match til en stadig stigende produktion af foderblandinger. Det ønske er blevet opfyldt blandt andet gennem nyansættelser og fra årets start også virksomhedens tilstedeværelse på Sjælland, siger bestyrelsesformand Søren Rathcke, Mollerup Mølle.

Direktionen på Mollerup Mølle består herefter af de to ejere, Jakob og Holger Pedersen samt Poul Claudio Pelsen.

- Det er en stærk direktion, hvor alle tre har stor erfaring inden for grovvarehandel og med hver deres ansvarsområder. Det giver os tiltro til, at vi kan forfølge den retning, som vi i bestyrelsen for Mollerup Mølle har sat os for, siger Søren Rathcke.

Mollerup Mølle A/S har i dag 67 ansatte og forventer at nå en omsætning i indeværende regnskabsår på omkring 1,8 milliarder kroner.