Abonnementsartikel

Selv om en svineproducent blev frikendt i landsretten, efter han havde afbrændt døde svin i sit halmfyr, er reglerne ikke ændret, siger Fødevarestyrelsen. Frikendelsen skyldtes nemlig en juridisk fodfejl.

En svineproducent blev i landsretten frikendt, efter han havde afbrændt døde svin i sit halmfyr.

Det betyder dog ikke, at alle må brænde deres døde dyr derhjemme, fortæller kontorchef hos Fødevarestyrelsen Camilla Brasch Andersen.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.