Lyt til artiklen:

Knækstyrede italienere får ny importør i Danmark

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Abonnementsartikel

Italienske Venieri, som producerer læssemaskiner får ny importør i Danmark i form af Dansk Maskincenter.

Dansk Maskincenter har den 1. maj underskrevet en aftale med italienske Venieri om at importere og sælge læssemaskiner til det danske marked.

Det skriver Dansk Maskincenter i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi mangler et komplet program af knækstyrede læssemaskiner, da vores hovedleverandør, Agco, udelukkende leverer konventionelle teleskoplæssere i den kategori, lyder det fra Kim Damgaard, sælger i Dansk Maskincenter i Jelling.

Derfor var det nærliggende at indlede et samarbejde med Venieri om salg og distribution af læssemaskinerne, som strækker sig fra 3,6 til 22 tons læssemaskiner i mange forskellige modeller.

På den Venieris fabrik i Norditalien produceres et bredt program af knækstyrede læssemaskiner, fra de små 3,6 tons 1.63D-læssere med eller uden teleskop-arm, fem tons 5.63D-læssere, som er meget anvendt i Danmark, både til entreprenør- og landbrugsbranchen, den meget alsidige 8.63 TL 9 tons-læsser, som er populær i Danmark, qua sin vægt på hele ni tons, og en løftehøjde på 5,4 meter, hvor den nemt løfter 3200 kg.

I den helt tunge ende af skalaen producerer Venieri gummigeder med modellerne 13.63C og 18.63, med en egenvægt på hhv. 14 og 22 tons. Det giver et komplet og meget alsidigt produktprogram, som passer det danske marked ganske godt, lyder det fra Dansk Maskincenter.

På dyrskuet i Roskilde vil den første Venieri 5.63D læsser være at finde. Den vil være at finde på Dansk Maskincenter's stand nummer 142. Her vil man kunne få et indblik i de helt nye maskiner fra Venieri, og høre mere til salg og service på maskiner. Derefter følger maskinen rundt i landet til en del af sommerens dyrskuer. Hos Dansk Maskincenter glæder man sig til et godt og stabilt samarbejde med Venieri, og salgsteamet i de 4 afdelinger ser frem til at kunne vise maskinerne på kundernes egen banehalvdel, på gården eller byggepladserne i Danmark.