Abonnementsartikel

Jacob Almar overtog for fire år siden aktiviteterne i Lindus Maskinhandel, og her i foråret overtog han også Western Danmark, og dermed er det den unge Almar, der sidder for bordenden i de virksomheder, som hans far Jens Almar etablerede for efterhånden mange år siden.

Western Danmark og Lindus Maskinhandel drives fra et nedlagt landbrug, der ligger i den smukke natur ved Mariager fjord. Virksomhederne beskæftiger seks medarbejdere, og i hverdagen smelter aktiviteterne i de to virksomheder nærmest sammen.

- Grunden til at virksomheden er delt i to findes i historien. Min far startede importen af sprøjter fra Lindus, og flyttede på et tidspunkt også dele af produktionen til Danmark. Senere etablerede han Western Danmark, der blev importør af vogne fra Western. Virksomheden drev han i starten sammen med en partner, og derfor blev det lagt i et selvstændigt selskab, siger Jacob Almar.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.