Lyt til artiklen:

Åbent hus: Ørum Smeden markerer jubilæum

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Abonnementsartikel

For 50 år siden startede eventyret for en landmand, der var mere interesseret i mekanik end landbrug. Det markeres med et særligt åbent hus.

Firmaet blev grundlagt i 1972 af landmand Johannes E. Jensen, der fik bygget en gyllepumpe og gyllevogn til eget brug. 50 år senere er Ørum Smeden I/S-navnet kommet frem og stille og roligt fået vokset sig større.

Jubilæet vil man hos Ørum Smeden gerne markere, og derfor slår man fredag den 3. juni dørene op til et åbent hus-arrangement, der begynder klokken 11.00 og slutter klokken 16:00 samme dag.

Her vil Ørum Smeden være vært med helstegt pattegris med tilbehør til, samt øl og sodavand til de besøgende, der kan opleve de fleste produkter, Ørum Smeden producerer på matriklen.

- Alle er velkommen og kokken vil blive glad, hvis man giver en tilkendegivelse, så han ved cirka hvor mange grise der skal tilberedes, siger Henrik Nielsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er første gang, vi arrangerer sådan et åbent hus her, så alle er velkommen, vi er spændte på, hvor mange der har lyst til at svinge forbi til god mad og godt samvær på vores matrikel, siger Henrik Nielsen.

I samspil med åbent hus-arrangementet afholder Ørum Smeden lige nu en konkurrence, hvor man kan sende billeder ind af deres produkter i aktion. Både nye og gamle billeder er velkommen. Hele konkurrencen afgøres af gæsterne selv, hvem der kan vinde.

- Der er mulighed for at se hele vores produktion med vores lager af maskiner, vi har et godt lagersortiment på stedet, så der skal nok være noget at se på, siger Henrik Nielsen.

Man kan læse mere om åbent hus arrangementet og konkurrencen på Ørums smedens hjemmeside.