Lyt til artiklen:

Danfoil indgår aftale med tysk maskinhandler

00:00
Hastighed: ???x
01:18

Den danske producent af plantebeskyttelsessprøjter, Danfoil, har underskrevet en distributionsaftale med tyske Gebrüder Peiffer GmbH & CO.KG, der har hjemme i Grevenbroich syd for Düsseldorf.

Det skriver Danfoil i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Peiffer udvider og styrker det eksisterende forhandlernet med øjeblikkelig virkning for at kunne tilbyde nye og eksisterende kunder rådgivning og service.

Og hos Danfoil mener man, at man har fundet et godt match.

- Vi ledte efter en partner med en lignende tankegang som Danfoil i Tyskland og det fandt vi i Peiffer, siger Martin Dyhrman Sørensen, administrerende direktør i Danfoil.

Danfoil og Peiffer er allerede begyndt at planlægge en demonstrationstur for den videre markedsintroduktion af Danfoil-teknologi.

- Vi ser et stort potentiale med den innovative applikationsteknologi og glæder os allerede til at kunne vise og forklare teknologien for alle interesserede, siger Erik Peiffer om det fremtidige samarbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gebrüder Peiffer GmbH & CO.KG er grundlagt i 1932. Peiffer har været importør af CLAYDON Opti-Till systemet siden 2016 og er bekendt med ideerne om regenerativt landbrug.