Lyt til artiklen:

MI holder åbent hus under Nutrifair

00:00
Hastighed: ???x
02:56

Selvom MI har fået nye ejere, sker der ikke de store ændringer. Medarbejderne er de samme og maskinerne fra de velkendte mærker bl.a. Kuhn, Rauch, MI-Tip er også de samme.

Det skriver MI i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Normalvis afholdes Nutrifair i januar, hvor det plejer at være mørkt og koldt, og markarbejdet er sat på standby. Men i år er messen, som bekendt, flyttet et par måneder frem og afholdes d. 17.-18. maj og i samme forbindelse er MI´s maskinudstilling også åben.

- Vi er selvfølgelig spændte på fremmødet, det afhænger nok i høj grad af vejret, fortæller salgskonsulent Christian Kyhn.

- Det er klart at risikoen for, at kunderne tager i marken i stedet, er større, når det afvikles i maj fremfor januar, men vi håber, de vil tage sig tid til at kigge ind. Vi udstiller i hvert fald mange spændende maskiner.

Græs er i fokus i 2022

2022 bliver et år med meget fokus på græs for MI, hvor de bl.a. deltager på Græsland med hele 7 maskiner.

- Vi er fortsat leveringsdygtige i maskiner til denne sæson og højaktuel er selvfølgelig græsmaskiner, så hvis der er nogle, der mangler lidt nyt grej, har vi noget at tilbyde", uddyber Christian Kyhn med et glimt i øjet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2022 får den nye KUHN trippelskårlægger FC 13460 også debut i Danmark. Den lander i Vejle i starten af maj, og alt efter vejret, håber Christian Kyhn, at kunne vise den frem i udstillingen for interesserede kunder. - "Vi har oplevet stor interesse for den nye skårlægger, og det vil naturligvis være dejligt, hvis vi kunne vise den frem til vores åbent hus, men markarbejdet er som bekendt det vigtigste, så vi må vente og se om den er i marken eller i udstillingen.

Den nye bugserede skårlægger er udstyret med bånd og crimper og har en variabel arbejdsbredde fra 12,40 til 13,40 meter. I en enkel overkørsel kan båndene lægge afgrøden ind over midterskåret fra frontskårlæggeren i en valgfri bredde.

Til arrangementet vil der desuden være mulighed for at se nærmere på nyheden - Rauch Aero 32.1 bom-gødningsspreder. Denne er særdeles velegnet til mekaniske blandede gødninger og ikke mindst efterafgrøder spredt i fuld bredde umiddelbart inden høst.

1200 m2 maskinudstilling giver plads til lidt af hvert

MI er bl.a. importør af KUHN, som er kommet godt igennem de sidste års leveringsudfordringer. Dette betyder også, at den store maskinudstilling endnu engang vil være spækket med spændende produkter fra bl.a. KUHN, Rauch, MI-Tip m.fl.

Udover græsmaskinerne og Danmarkspremieren vil der også være mulighed for at se nærmere på en Espro Universal såmaskine, Optimer L - bugseret diskharve, tipvogne, fodervogne og gødningsspredere.